Anakardžių riešutai
€5.00 – €15.00
Svoris: 250 g, 500 g, 1000 g
Anakardžių riešutai išsiskiria ypatingu švelniai salstelėjusiu skoniu. Karališki Riešutai parduotuvėje rasite tik aukščiausios kokybės didžiuosius anakardžių riešutus, kurie papildys sveikų užkandžių racioną!
Kilmės šalis: Vietnamas
Sudėtis: Anakardžių riešutai. Galimi sezamų, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakai.
Energinė ir maistinė vertė 100 g: 574 kcal/2403 kJ, riebalų 46.35 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9.16 g, angliavandenių 32.69 g, iš kurių cukrų 6 g, baltymų 15.31 g, druskos 0.016 g.
Turite klausimų, norite pasitarti ar užsisakyti? Susisiekite su mumis!
Tel. +370 631 32222
El. paštu: info@karaliskiriesutai.lt
Galbūt žvelgdami į Anakardžio medį net nesuprastumėte, kad prieš jūsų akis – tikras gardėsių lobynas. Žali vaisiai atrodo visai kitaip, nei jau paskrudinti ir parduotuves pasiekiantys riešutai. Anakardžiai slepiasi spalvingose luobelėse, kurios nuraškomos ir atskiriamos. Patys riešutai kelias dienas lepinami saulės spinduliais, o tuomet keliauja į krosnį, kurioje pasikaitinę išsilupa iš paskutinio likusio plonos odelės sluoksnio. Taip paruošti anakardžiai keliauja į jūsų namus.
NAUDINGAS PATARIMAS: prieš valgydami riešutus, kelias valandas pamirkykite juos vandenyje. Mirkydami riešutus pažadinate juose gyvybę, tad organizmas lengviau įsisavina naudingąsias jų savybes. Ypatingai atkreipti dėmesį į šį patarimą turėtų tie, kuriems riešutai sutrikdo virškinimą bei sukelia sunkumo jausmą.
Kietesniems riešutams (migdolams, lazdynų riešutams) geriausia leisti pamirkti 8-12 valandų. Minkštesniems riešutams (pistacijoms, anakardžiams) pakaks 2-3 valandų. Pamirkę riešutus juos perplaukite švariu vandeniu ir skanaukite!